Imi daruiesc ziua de nastere Asociatiei Piano Therapy

 

Tatiana Danciulescu Asociatia Piano Therapy

24.555555555556% Complete
1,105 RON
Sumă strânsă
4,500 RON
Target
4
Donații

Anul acesta implinesc 27 de ani, o varsta la care iti poti dori si poti visa la toate lucrurile din lume. Eu insa, nu-mi doresc nimic altceva decat sa lupt pentru cauza mea; sa reusesc sa ajut cat mai multi copii cu autism sa reuseasca in viata. Pentru asta as dori sa organizez in cadrul Asociatiei Piano Therapy un ,,Grup de dezvoltare psihosociala prin tehnici NMT(Neurologic Music Therapy)” pentru copiii cu autism.

Scopul acestui grup consta in dezvoltarea abilitatilor de socializare, intelegere a mesajului, organizare, adaptare, evaluare , creare, luare de decizii, exprimarea propriilor opinii, argumentare, empatizare la copiii cu Tulburari de Spectru Autism. 

Daca pentru un copil tipic toate aceste abilitati se creaza din inertie  si prin imitatie, in cazul copiilor cu autism acestea trebuie dezvoltate prin terapie si prin repetitie.

Eu am avut sansa de a ma forma in Anglia in Neurologic Music Therapy si imi doresc sa aplic si in Romania aceasta terapie pentru a ajuta cat mai multi copii cu autism.

Pentru a realiza acest proiect avem nevoie sa achizitionam instrumente muzicale in valoare de 4500 Ron. Fiecare donatie va contribui la cumpararea acestor instrumente pentru copii.

Fa-mi cel mai frumos cadou de ziua mea, doneaza pentru cauza pe care o sustin.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia are ca scop sprijinirea copiilor si adolescentilor cu tulburări pervazive de dezvoltare, tulburări de limbaj şi de comportament precum şi orice altă tulburare de dezvoltare şi urmăreşte recuperarea acestora prin logopedie, intervenţie psihologică şi piano therapy.

Scopul acestui grup de dezvoltare psihosociala consta in dezvoltarea abilitatilor de socializare, intelegere a mesajului, organizare, adaptare, evaluare, creare, luare de decizii, exprimarea propriilor opinii, argumentare, empatizare la copiii cu Tulburari de Spectrul Autist.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

28 Nov 2017

Anca Popa

300 RON
La multi ani, draga Tatiana! <3
24 Nov 2017
La multi ani! Te iubim mult!
24 Nov 2017

Anonymous

30 RON
03 Nov 2017