Grup de dezvoltare psihosociala prin tehnici Neurologic Music Therapy

Scopul acestui grup de dezvoltare psihosociala consta in dezvoltarea abilitatilor de socializare, intelegere a mesajului, organizare, adaptare, evaluare, creare, luare de decizii, exprimarea propriilor opinii, argumentare, empatizare la copiii cu Tulburari de Spectrul Autist.

Daca pentru un copil tipic toate aceste abilitati se creaza din inertie  si prin imitatie, in cazul copiilor cu autism acestea trebuie dezvoltate prin terapie si prin repetitie.

Grupurile vor fi organizate de Asociatia Piano Therapy si Cabinet Individual de Psihologie Tatiana Danciulescu, iar facilitatorul este Tatiana Danciulescu – singurul terapeut din Romania format in Neurologic Music Therapy.

Cum se va desfasura

Intalnirile vor avea loc o data la 2 saptamani si vor cuprinde grupe de maxim 6 copii. 

In indeplinirea scopului vor fi folosite 2 tehnici in metoda Neurologic Music Therapy si anume: MEFT (Musical executive function training) si MPTC (Music psychosocial training and couseling).

Instrumente necesare

Pentru a putea desfasura aceste grupuri de terapie avem nevoie de un set de instrumente muzicale: fluier, nai, ocarina, tobe, chitara, xilofon, muzicuta, Djembe, Marimba, conga, Maracas, acordeon, chimes, shakere, conga, cabasa

Bugetu minim de care avem nevoie pentru a putea cumpara aceste instrumente este de 4500 de lei. 

Fiecare donatie va contribui la cumpararea acestor instrumente pentru un copiii.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

1,105 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Grup de dezvoltare psihosociala prin tehnici Neurologic Music Therapy

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

1,105 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Imi daruiesc ziua de nastere Asociatiei Piano Therapy

Anul acesta implinesc 27 de ani, o varsta la care iti poti dori si poti visa la toate lucrurile din lume. Eu insa, nu-mi doresc nimic altceva decat sa

4,500 RON Target
1,105 RON Suma
4 Donatii
24.555555555556% Complete